Home » Evenementen » Nationaal Veteraan Treffen

Nationaal Veteraan Treffen

Datum/Tijd
Datum: 21 september 2019
Tijd: 09:00 - 17:00

Locatie
Exercitieveld

Categorieën

Nationaal Veteraan Treffen Woerden. Meer informatie: www.nationaalveteraantreffen.com

 

Zaterdag 21 september vindt in Woerden alweer voor de 29e keer het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Tradtiegetrouw een spektakel waar vele duizenden (berijders van) klassieke twee- en driewielers op af komen! Met de Kaasrit, onderdelenbeurs, ‘best in show’-verkiezing met mooie prijzen, presentaties van de merkenclubs en de andere vertrouwde ingredienten.

Dit jaar maken wij een start met het ‘groener’ maken van het evenement. Schone brandstoffen voor met name klassieke tweetakten worden gedemonstreerd en zijn die dag ook volop beschikbaar. Deelnemers aan de Kaasrit, worden aangemoedigd hier zoveel mogelijk gebruik van te maken! Klassiekers veroorzaken nogal ‘ns de nodige rookpluimen, maar daar kunnen we met dit initiatief iets aan doen en bovendien is het voor de vrijwilligers en bezoekers ook prettiger ……

Het verduurzamen van het evenement beperkt zich overigens niet tot het promoten van alleen schone brandstoffen: ook alle plastic bekertjes, roerstaafjes, snackschaaltjes, etc. worden waar mogelijk vervangen door milieuvriendelijker artikelen. En natuurlijk wordt iedereen aangemoedigd om na consumptie al het afval zoveel mogelijk gescheiden in de aanwezige containers te deponeren. Zou dit gaan lukken? Dan levert het Nationaal Veteraan Treffen samen met de talloze bezoekers dit jaar een serieuze bijdrage aan het groen blijven van het “Groene Hart”!

En… noem het toeval of niet, maar op deze dag is het ook World Cleanup Day! Een mooie reden om ervoor te zorgen dat het Nationaal Veteraan Treffen, samen met alle deelnemers en bezoekers, hier z’n steentje aan bijdraagt!

Overigens, komt u niet met uw twee- of driewieler naar het evenement? Doe dan slim en ga niet met de auto maar neem de trein. Het station Woerden ligt op 5 minuten lopen van het evenement.

Ook tijdens de komende editie zullen er weer een of meer blikvangers zijn. Kijk hiervoor binnenkort eens op de nieuwspagina! Kortom, zet alvast in de agenda: zaterdag 21 september 2019, als vanouds op de bekende locatie van het Exercitieveld in het hart van Woerden.

Kaart wordt geladen...
Nationaal Veteraan Treffen
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl