Home » Evenementen » Rust ‘N Dust Rally Pinkster brommerrit

Rust ‘N Dust Rally Pinkster brommerrit

Datum/Tijd
Datum: 23 mei 2021
Tijd: 00:00

Locatie
Pinksterrit

Categorieën

Meedoen aan de Rust ‘N Dust Rally Pinkster brommerrit
Op deze pagina vindt je alle informatie betreffende de brommerrit van 23 mei 2021.

Voorwoord
Beste brommerfanaten, het was de laatste tijd dun bezaaid met de brommer ritjes, wij van de Rust ‘N Dust Rally willen daar graag wat aan doen. Vorig jaar hebben de meesten van jullie de pre-proloog gereden, toen hadden we ook met coronamaatregelen te maken. Deze maatregelen zijn op dit moment nog extremer en daarom kunnen we jullie helaas niet ontvangen met koffie. Een lijfelijke organisatie is nog verboden, wel mogen we natuurlijk met jullie een route delen.

De route hebben we zelf een paar maand geleden al gereden. Een mooie uitdagende rit richting en door Friesland met een uitdagende lengte van maar liefst 280 km. We hebben er indertijd inclusief stops 8 uur over gedaan, dus zorg dat je fit bent en je brommer goed voor elkaar hebt. Er zal geen bezemwagen zijn, want we delen immers alleen de route. Uiteraard helpen we elkaar graag, dus dat gaat vast goed komen.

Waarom dan een datum? Nou het is natuurlijk leuk om mede runners tegen te komen! Het staat iedereen vrij om zijn of haar rit op hun eigen tijdstip en dag te rijden. We hebben ook bewust voor 1e pinksterdag gekozen omdat het dan meestal toch wat rustiger is op de mooie paadjes.

Dan nog de praktische adviezen: Het officiële start adres is Kleine Veld 33, 7751BG, Dalen. Het is niet handig als iedereen met zijn auto en aanhanger daar naartoe komt. In de regio zijn voldoende plaatsen om te parkeren. Daarna rijdt je met je brommer naar dit adres en daar start dan je route zodat je deze kunt rijden. Je zult automatisch hier weer terug komen als je de route volgt.

Ook snappen we dat voor sommigen 280 km te ver is, deze route leent zich prima om eventueel ergens een stukje af te snijden. Voor de duidelijkheid: er is dus geen aanmelding nodig, alles vind plaats op basis van eigen verantwoording. 

De Route
De route kun je digitaal downloaden via de volgende link: PinksterBrommerrit.zip. Je vindt hier ook de uitleg om de digitale route in te laden op je telefoon of navigatiesysteem. Ook vindt je hier een plattegrond van de start locatie, met de aangewezen mogelijke parkeerplaatsen.

Brommerfanaten groepsapp (WhatsApp)
Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep om voor, tijdens en na de rit contact met elkaar te houden: https://chat.whatsapp.com/IkYUK12jQUHCUsBFM6FSSYHet is natuurlijk ook leuk om foto’s te delen.

Namens de Rust ‘N Dust Rally wensen wij jullie heel veel rijplezier!

 

 

Inschrijven is niet nodig! We bieden de route gratis aan. Volg de instructies op deze pagina en bepaal zelf waar en hoe laat je start.

Kaart niet beschikbaar
Rust ‘N Dust Rally Pinkster brommerrit
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl