Home » Zündapp Club Noord-Holland

Zündapp Club Noord-Holland

Bromfiets toerritten
De Zündapp Club Noord-Holland, organiseert jaarlijks een toerrit voor motoren en bromfietsen van alle merken door de polders van Noord Holland. Deze rit wordt meestal in het tweede weekend van September gehouden. We zijn begonnen in 2001, met 6 deelnemers, en dat is in de loop der jaren gestegen naar gemiddeld 35 deelnemers.

 

Revisies en reparaties aan Uw Zündapp

Natuurlijk kunt U bij de ZCNH ook terecht voor adviezen over Uw Zündapp, en zijn wij in staat om Uw motorblok te reviseren en/of elektrisch probleem op te lossen.
Als U zelf aan de slag wil met Uw Zündapp, dan is er op de “links” pagina een groot aantal bedrijven te vinden, die over de nodige onderdelen beschikken om Uw Zündapp in topconditie te brengen, en te houden.
Tijdens onze ritten, ontmoet U “gelijkgestemden” waarmee U informatie kunt uitwisselen over de Zündapp, in een informele en ontspannen sfeer. Mocht U besluiten om Uw Zündapp door ons te laten repareren, dan kunt U ons bereiken door te op de pagina “Contact” één van ons een mail te sturen voor eventuele informatie. Wij proberen ons geliefde merk rijdbaar en “in de markt” te houden, door regelmatig mee te doen aan toertochten, en door informatie over Zündapp op onze website te verspreiden, waar de liefhebber zijn voordeel mee kan doen.  

Contactpersoon

Deel deze pagina!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2019 Brommer.nl