Home » Bromfietsclub Beltrum

Bromfietsclub Beltrum

Het eerste uur

In 1998 werd een vriendenclub opgericht. Dit was het allereerste begin. Deze vriendenclub bestond voornamelijk uit Kreidler liefhebbers. Deze club organiseerde tijdens de kermisdagen in Beltrum één toerrit voor oude bromfietsen en motoren van 25 jaar en ouder. Deze toerritten werden altijd goed bezocht.

Werelrecord  2004

Deze vriendenclub organiseerde in 2004 een wereldrecordpoging met als doelstelling 200 kreidlers bijeen te brengen. Deze doelstelling werd ook gehaald uiteindelijk kwam het aantal uit op 203 Kreidlers, buy dit was een prachtig festijn.

Vrachtwagens Oldtimers 2005

2005 haalden deze enthousiaste vriendenclub een 40 tal oude vrachtwagens naar Beltrum.Ook dit gebeurde tijdens het kermisweekend wat ook weer een prachtig evenement was. Bekijk ook even deze mooie oldtimers.

Vereniging

2005 was ook het jaar waarin de naam vriendenclub omgedoopt werd in Bromfietsclub Beltrum.Beltrum werd toen officieel een vereniging rijker, clickBromfietsclub Beltrum werd geboren.

Onderdelenmarkt

Vanaf 2007 organiseerd de Bromfietsclub Beltrum elk jaar in de maand mei een onderdelenmarkt. Tevens worden er toerritten uitgezet.

Correspondentieadres

Beltrum

Contactpersoon

Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl