Home ยป Brommervrienden Borger-Odoorn

Brommervrienden Borger-Odoorn

Wij zijn een groep mannen met een brommer uit onze jeugd, en deze brommers zijn zo ongeveer in originele staat. de leeftijd van de bestuurders van deze brommers ligt ergens tussen de 40 en de 80 jaar. De brommers zijn van diverse merken en rijden ongeveer op originele snelheid van rond de 45 a 50 km per uur.

In de zomermaanden rijden we bij mooi weer elke donderdagavond een toerrit van ongeveer 2 uur. vertrek is altijd om 19.00 uur vanuit een vaste locatie aan de vlintweg in Valthe. We rijden een uurtje en drinken ergens een kopje koffie. en rijden dan weer richting Valthe. De grote van de groep verschild per keer, de totale groep is ongeveer 25 personen. Wie zin heeft om te rijden is voor 19.00 aanwezig, wie geen tijd heeft niet. Wij zijn geen club of vereniging.

Mocht U een brommer hebben en U wilt een keer meerijden om te kijken of het u leuk lijkt, dan kan dat natuurlijk altijd.

Ook is er een maandagavond groep, deze brommers hebben meer dan 50cc en een motorkenteken. Deze starten bij de benzinepomp in Exloo.

Correspondentieadres

Exloerweg 1a
7872RL Valthe

Contactpersoon

Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2023 Brommer.nl