Home » Vespa Club Noord-Holland

Vespa Club Noord-Holland

De Vespaclub Noord Holland (VCNH) is in november 1994 opgericht te Bergen. De club telt circa 100 leden, duoleden en donateurs.
Niet alleen Vespa rijders m/v maar ook bestuurders van andere Piaggio scooters (Aprilia & Gilera) zijn bij de VCNH welkom als lid!

De Vespaclub Noord-Holland is als één van de grootste Vespa clubs van Nederland aangesloten bij de Vespa Scooterclub Nederland (VSN).

Als lid van een bij de VSN aangesloten vespaclub mag je ook deelnemen aan door onze zusterclubs georganiseerde ritten.

De VSN is een federatie die de belangen van de aangesloten Vespaclubs in Nederland behartigt. In totaliteit zijn er zo´n 500 leden via hun clubs bij de VSN aangesloten. Internationaal is de Vespa World Club opgericht m.b.v. Piaggio.
Jaarlijks wordt er door één van de aangesloten landenclubs een groots internationaal vespatreffen, de Vespa World Days georganiseerd.

De Vespaclub Noord-Holland organiseert ca. 6 x per seizoen een gezellige toertocht. Ook tijdens de wintermaanden zijn er diverse activiteiten zoals de nieuwjaarsborrel, seizoenafsluitingsetentje en een sleutelmiddag waar tips en trucs worden behandeld.

Ieder lid heeft toegang tot ons online magazine “Vespa Gilde”. Daarnaast ontvangen alle leden de digitale VSN nieuwsbrief.

Correspondentieadres

Rijperwaard 57
1824 JJ Alkmaar

Gekoppelde merken

Contactpersoon

Johan van Dijken
penningmeester@vcnh.nl

Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl