Home » Evenementen » Buurmans Brommerrit 2020

Buurmans Brommerrit 2020

Datum/Tijd
Datum: 05 juli 2020
Tijd: 11:00

Locatie
Lierderholthuis

Categorieën

Op zondag 5 juli 2020 organiseert Buurmans Feestje een meeting voor eigenaren van bromfietsen en solexen die tenminste 25 jaar oud zijn onder het motto Brommers Kiekn in Lierderholthuus, onderdeel van deze meeting is Buurmans Brommerrit 2020.

In 2020 is er opnieuw een kortere route beschikbaar voor deelnemers in de zogenaamde YoungBromTimer klasse, dit is een klasse voor Gilera Citta, Vespa Ciao en Puch Maxi bromfietsenHet verzamelen en inschrijven vindt plaats op zondag 5 juli 2020 tussen 11.00 en 12.00 uur op het feestterrein, maar inschrijven kan ook vooraf per mail via het inschrijfformulier op de pagina: inschrijven-deelname op de site van Buurmans Brommerrit.

Er is een maximum aantal van 125 deelnemers vastgesteld.De lengte van Buurmans Brommerrit is ongeveer 60 kilometer, de lengte voor de deelnemers in de YoungBromTimer klasse is ongeveer 30 kilometer.Vertrek vanaf 12.30 uur, op het feestterrein.De toertocht voor oude bromfietsen voert de deelnemers daarna door het mooie Sallandse landschap waarna de bromfietsen en hun berijders weer terugkomen naar het festivalterrein waar in dat weekend ook het Lierderholthuis Feestweekend wordt gehouden.Meer informatie is te vinden op de website van het feestweekend Lierderholthuis http://www.feestweekendlierderholthuis.nl/Het is altijd weer een mooi gezicht om een grote stoet oude bromfietsen te zien vertrekken en weer terug te zien komen tijdens zon evenement. Na afloop van de rondrit komen de bromfietsen nog een poosje op een speciaal daarvoor ingericht parkeerterrein te staan, zodat de bezoekers van het feestweekend de brommers goed kunnen bekijken en een praatje met hun eigenaren kunnen maken.Sfeer, stemming en plezier gewaarborgd.

Om 16.00 uur is het officile programma van Buurmans Brommerrit afgelopen maar er is voldoende te zien en te beleven op het feestterrein. Feest gegarandeerd dus, genieten van vrolijke deuntjes van de muziek die het terras muzikaal komt versieren en ondertussen de klassieke brommers bekijken die rond die tijd terug zijn van Buurmans Brommerrit.

Inschrijfgeld voor deze toertocht bedraagt € 8,00 euro per persoon, hiervoor krijgen de deelnemers niet alleen een deelnameschild van het evenement, maar ook twee gratis koppen koffie of thee op het festivalterrein, 2 consumptiebonnen te besteden aan de bar van het Lierderholthuis Feestweekend, een routebeschrijving, en, alleen bij voorinschrijving, een lunchpakket.

Organisator Gerard Adema van Buurmans Feestje organiseert dit brommerevenement in Lierderholthuis voor de derde keer, en heeft veel ervaring in het organiseren van dergelijke evenementen. In 2017 organiseerde hij Buurmans Brommerrit vanuit zijn woonplaats Laag Zuthem. Vanwege het wegvallen van de jaarlijkse braderie en te weinig publieke belangstelling aldaar is er evenals vorige jaren gekozen voor Lierderholthuis, immers het is voor de eigenaren van vaak hele bijzondere bromfietsen wel leuk wanneer er mensen naar hun pronkstuk komen kijken.

Er is een maximum aantal deelnemers aantal ingesteld van 125 voertuigen. Dit om de veiligheid voor de deelnemers en bezoekers te waarborgen en er voor te zorgen dat er ruimte genoeg is om alle voertuigen zodanig op te kunnen stellen dat ze goed te zien zijn voor het publiek zonder dat de eigenaren bang hoeven te zijn dat hun bijzondere bezit wordt beschadigd.Kom dus Brommers Kiekn in Lierderholthuus op zondag 5 juli 2020 of doe zelf mee aan Buurmans Brommerrit en geniet van oude bromfietsen zoals Kreidler, Zndapp, Sparta, RAP, Batavus, Puch, Mobylette, NSU, Solex en ga zo maar door.

Kaart wordt geladen...
Buurmans Brommerrit 2020
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl