Home » Evenementen » Hemelrit – Oldtimertoertocht

Hemelrit – Oldtimertoertocht

Datum/Tijd
Datum: 30 mei 2019
Tijd: 09:30 - 14:00

Locatie
Café Ummenthun

Categorieën

Hemelrit – Oldtimertoertocht – Kronenberg

25ste Hemelrit – Oldtimertoertocht – Kronenberg. Tocht voor bromfietsen, hulpmotoren, motoren en scooters van voor 1975. Inschr.: v.a. 09:30 Vertrek bromfietsen: (rit 90 km) 10.30u. Vertrek motoren/scooters: 11.00u. Café Ummenthun bij Kerkplein. Info: 077-4673861 of www.hemelrit.nl

 

 

 

 

De hemelrit is een toertocht voor oldtimer bromfietsen, (ook rolaandrijvers) motoren en scooters die zijn gebouwd voor 1975. Deze rit wordt ieder jaar met hemelvaartsdag verreden. Het startpunt is het Kronenbergse kerkplein, dit is een kerkdorp van de gemeente Sevenum.

Iedereen die in het bezit is van een brom- of motorfiets welke voldoet aan het eerder genoemde bouwjaar kan aan deze rit deelnemen. Een verzekering en valhelm zijn uiteraard verplicht. Deelnemers kunnen zich op hemelvaartsdag vanaf half tien inschrijven bij café Umnenthun, gelegen aan het Kronenbergse kerkplein. De lengte van de rit bedraagt voor motoren en scooters ongeveer tachtig kilometer. Bromfietsen en de rolaandrijvers (aparte groep) rijden ongeveer zestig kilometer.

Er wordt groepsgewijs gereden, met in iedere groep een vóór en achterrijder. Voor eventuele pech gevallen rijden er bezemwagens mee.
De Hemelrit loopt door noord Limburg, en er wordt twee maal een pauze gehouden.

 

Kaart wordt geladen...
Hemelrit – Oldtimertoertocht
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl