Home » Evenementen » Motormarkt Hardenberg

Motormarkt Hardenberg

Datum/Tijd
Datum: 30 maart 2019
Tijd: 08:00 - 16:00

Locatie
Manege Hoogenweg

Categorieën

Grote markt in onderdelen, motoren, bromfietsen en accessoires.

Met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte in de (overdekte) manege en tent, én op het buitenveld behoort de Motormarkt Hardenberg tot de grootste van Nederland. Het is één grote ronkende show van klassieke, antieke motorfietsen en bromfietsen. Het weerzien van uw eerste motor of brommer en misschien treft u wel dé motor van uw dromen aan. Wie weet wat dat zal losmaken!

De Motormarkt Hardenberg is een paradijs voor de liefhebber; complete gebruikte motoren, gerestaureerde motoren en brommers, tweedehands en nieuwe onderdelen

onderdelen, motoren & bromfietsen

De vele kramen van de onderdelen- en motorenmarkt zijn een feest voor elke sleutelaar. Verlekkert graven en snuffelen tussen de meer dan honderd ton aan nieuwe en gebruikte onderdelen. Uit heel Europa komt het enorme aanbod van onderdelen en accessoires. Motormarkt Hardenberg is een unieke kans voor de echte liefhebber.

Voor iedereen

De Motormarkt Hardenberg is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van motoren houdt. Van de sleutelaar in spijkerbroek tot mijnheer en mevrouw de liefhebber. Deze grote markt vol met onderdelen is een uniek evenement. Ook al sleutelt u niet, dan nog is de markt een walhalla van heimwee en herkenning, alleen al vanwege de ontspannen sfeer en het gezellige geroezemoes is het bezoek een uitje om naar uit te kijken.

Datum:

30 maart 2019

Openingstijden

De markt is voor publiek geopend vanaf 8.00 uur tot 16.00 uur

Toegang

slechts €4,00

kinderen onder 12 jaar gratis

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig

 

Adres markt

Motormarkt Hardenberg

Manege Hoogenweg

Hoogenweg 52

7793 HM  Hoogenweg

 

http://www.motormarkthardenberg.nl/nl/

 

 

Kaart wordt geladen...
Motormarkt Hardenberg
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl