Home » Evenementen » Oldtimerfestival en Onderdelenmarkt Hoornsterzwaag.

Oldtimerfestival en Onderdelenmarkt Hoornsterzwaag.

Datum/Tijd
Datum: 30 mei 2019
Tijd: 10:00 - 23:59

Locatie
Evenemententerrein

Categorieën

Oldtimerfestival & Onderdelenmarkt Hoornsterzwaag.

 

Oldtimer autos, motoren, brommers, tractoren, legervoertuigen.

Met klassieke races, stuntshows, onderdelenmarkt, live muziek, kermis enz. Evenemententerrein, Jan Evertswei, Hoornsterzwaag Info: www.oldtimer-evenement.nl en www.zwarterace.nl of 06-54220626

 

Volwassene € 10,- (per persoon) – Kinderen tot 12 jaar: gratis, maar wel legitimeren!

 

het Oldtimerfestival groeit nog steeds. Het is voor de organisatie dan ook een hele klus om die groei voor te zijn. Extra parkeerterreinen, meer ingangspunten en betere toegangscoördinatie zorgen ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt worden en dat iedereen snel op het festivalterrein kan komen. Deelnemers dienen vòòr de bezoekers binnen te zijn zodat er geen onnodige verstoppingen ontstaan bij de entree.

Extra spannende gebeurtenissen, nog spectaculairder stuntwerk, theater en muziek van een niveau dat u normaliter nooit op een oldtimerevenement aantreft. Ook de jaarmarkt, een groot succes, wordt dit jaar nog verder uitgebreid. Omdat het Oldtimer Evenement een feest voor iedereen moet zijn houden we de entreeprijzen vriendelijk. Voor onze toegangsprijs kunt u bij de Efteling nog niet eens parkeren!

Kaart wordt geladen...
Oldtimerfestival en Onderdelenmarkt  Hoornsterzwaag.
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl