Home » Evenementen » Sallandse Brommertoertocht – Marinheem

Sallandse Brommertoertocht – Marinheem

Datum/Tijd
Datum: 23 juni 2019
Tijd: 09:00 - 14:30

Locatie
Midzomerterrein

Categorieën

Sallandse Brommertoertocht – Marinheem Rit 70 km. voor nieuwe en oldtimer bromfietsen

Start: 10:00u. Midzomerterrein (Essenbree 38, Marinheem. Vooraf aanmelden ivm aandenken.

Info: www.midzomerfeest.nl

 

Zondag 23 juni wordt de Kruiper Tweewielers Sallandse Brommertoertocht georganiseerd tijdens de Midzomerfeesten in Mariënheem. Dit is een brommertoertocht van ongeveer 70 kilometer door het Sallandse landschap, waarbij zowel nieuwe als oldtimer bromfietsen aan mee mogen doen. In 2018 had deze brommertoertocht bijna 100 deelnemers.

Over de toertocht

Zondagochtend 23 juni om 10:00 uur start de toertocht vanaf het Midzomerterrein in Mariënheem, vanaf 9:00 uur / 9:30 uur kunnen de deelnemers zich aanmelden op het terrein. Het terrein is gelegen nabij de tennisvelden van Tennisclub Mariënheem en de ingang is te bereiken via de Essenbree. Rond 14:30 uur verwacht de organisatie weer terug te zijn in Mariënheem. De deelnemers komen uit de hele regio. Meld je direct aan!

Het Sallandse landschap

Tijdens deze jaarlijks wederkerende toertocht wordt er elke keer een nieuwe route van ongeveer 70 kilometer uitgestippeld door het Sallandse landschap. Om de verassing er een beetje in te houden, wordt ieder jaar gekozen voor een andere route.

Aanvullend een gezellig middagprogramma

Wanneer de deelnemers terugkomen op het Midzomerterrein staat hen een gezellig middagprogramma te wachten. Om 14:30 uur start het Zondagmiddagspektakel, met de onderdelen ‘Bult maken’ en ‘Fiets vouwen’. Aansluitend is er muziek met The Wetnecks en DJ Sander Scheperman.

Kaart wordt geladen...
Sallandse Brommertoertocht - Marinheem
Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl