Home » Puch Nozems Amsterdam

Puch Nozems Amsterdam

Lekker op je Puchie rijden, sleutelen, de benzine dampen opsnuiven, niet bang zijn voor een regendruppeltje en vollop genieten van je brommer…..

 

In Amsterdam is een Puchclub aanwezig voor iedereen die zich kan vinden in bovenstaande omschrijving. We zijn begin 2001 gestart en ondertussen uitgegroeid tot een gezellige en actieve Puch- en Tomosclub in onze regio. Dat is niet zo gek, want we hebben van alles te bieden wat je van ons zou mogen verwachten:

Een maandelijkse Puchkroeg, ritten en meetings, een eigen krant, sleutelervaring, kennis van Puch en Tomos, enthousiaste & initiatief-rijke leden, tips voor bv restauratie, onderdelen, gezelligheid en veel contacten in de ‘Puchwereld’. We rijden voornamelijk op Puchjes, maar merken zoals Tomos en RAP vindt je ook bij ons.

 

Je wordt van alle activiteiten op de hoogte gehouden d.m.v. mails, de agenda op deze site en natuurlijk onze krant (de Amsterdamse Nozem Krant), die vier à vijf keer per jaar verschijnt. Verder hebben we een zgn ‘nozemforum’ (zie rechterbalk) en een chatbox (zie Puchnozemszoeker); waarin we elkaar over van alles bestoken.

 

ACTIVITEITEN NOZEMS

We houden geregeld een rit, af en toe een barbecue, kamperen gezamelijk, bezoeken andere meetings en verder organiseren we b.v. elk jaar een landelijke meeting in onze stad.

 

WIE ZIJN DE NOZEMS?

Onze “leden” komen uit alle rangen en standen. De leeftijd ligt ergens tussen 16 en 55 jaar. We zijn allemaal prettig Puch & Tomos gestoord en hebben allemaal die kleine ‘afwijking’ in onze persoonlijkheid, die zorgt voor een gezonde hoeveelheid vrijheidsdrang. Vandaar de naam nozems.

 

TREFPUNT

Ons vaste trefpunt is de maandelijkse Puchkroeg in muziekcafe ‘SOUND GARDEN’, elke 2e zondag van de maand. Dit vanaf 15.00, zodat je mooi kan uitslapen na een nachtje stappen. Het adres is:  Marnixstraat 164, Amsterdam.

Correspondentieadres

Marnixstraat 164-166
1016 TG Amsterdam

Gekoppelde merken

Contactpersoon

Martin Hennink
Martin.Hennink@Online.nl

Deel deze pagina!

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl