Home » Brommer.nl, dé nieuwe online plaats voor brommerliefhebbers
Auteur: Frans Eldering

Brommer.nl, dé nieuwe online plaats voor brommerliefhebbers

Zo, daar is ie dan. Na 2 jaar plannen maken en ontwikkelen staat de website www.brommer.nl online. En daar zijn wij rete-trots op!

Twee jaar geleden ontstond het plan om een website te maken voor brommerrijders. Pieter en ik zijn zelf liefhebbers en sleutelen graag aan onze oude brommer. En we kwamen erachter dat er geen echte online startplek was voor brommerrijders. Talloze fora en verenigingsites vonden we, maar geen echte thuisbasis voor de Nederlandse brommerrijder.

We kochten de domeinnaam www.brommer.nl op een veiling en zijn gaan nadenken wat we ermee wilden gaan doen. Een paar van de eerste ideeën zijn nu uitgevoerd en online, maar we zijn zeker nog niet klaar met ontwikkelen. De lijst met toffe ideeën is nog lang niet uitgewerkt. Sterker nog, die groeit met de week.

Wat is er nu dan al te doen op www.brommer.nl?

 • Pak je brommer!
  Alle brommerkentekens van Nederland staan op onze site. De jouwe dus ook! Hoe leuk is het dat je die kunt ‘pakken’. Je zoekt je kenteken op, registreert je op de site en het kenteken is aan jou gekoppeld. Je kunt dan gelijk foto’s van je brommer aan je kenteken kunt koppelen, dan kan je dus laten zien wat voor een moois je in huis hebt. Sterker nog: je kunt een heel restauratieverslag plaatsen! Start op de homepage met het invoeren van je kenteken.
 • Je vindt er een overzicht met alle brommermerken en modellen.
  Deze lijst is gebaseerd op de invoer van de RDW en die rammelt nog wel eens. Het kan dus goed zijn dat je er fouten in vindt. Als dat zo is, stuur ons ajb een mailtje dan gaan we die fouten eruit halen. Zo maken we de brommerregistratie in Nederland een stuk beter dan die tot nu toe is!
 • Je vindt een overzicht met alle brommerverenigingen in Nederland
  Waarom? Omdat samen brommer rijden veel leuker is dan alleen. En ons land telt vele verenigingen dus is er altijd wel eentje in de buurt om eens bij te gaan kijken. Het kan natuurlijk zijn dat we een vereniging niet hebben gevonden, laat het ons dan weten!
 • Je vindt een overzicht met alle evenementen
  Tof, daar kunnen we elkaar ontmoeten, mooie verhalen uitwisselen en ‘brommers kieken’!
 • We hebben een overzichtje gemaakt met verzekeraars
  Dat staat nu echt nog in de kinderschoenen en gaan we dus verder uitwerken. Doel is dat we jullie gaan helpen om zo goed mogelijk verzekerd te zijn tegen een zo laag mogelijke premie.
 • Doe het zelf
  Een groeiende lijst met artikelen over alles rond de brommer dat je kunt en moet regelen zoals het vervoeren van brommers op een aanhanger en het laten keuren van je brommer bij de RDW.

Stel nou dat je leuke brommerverhalen hebt of veel weet van een bepaald merk of model, dan zouden we het heel leuk vinden als je daar een tekstje over wilt schrijven. heb je een ander leuk idee voor de site dan horen we dat ook graag natuurlijk. Stuur ons gewoon een berichtje, dan nemen we contact met je op.

Veel plezier op www.brommer.nl!

Frans

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl