Home » Special van www.brommer.nl oprichter genomineerd voor mooiste brommer ter wereld!
Auteur: Frans Eldering

Special van www.brommer.nl oprichter genomineerd voor mooiste brommer ter wereld!

Update: De brommer is uiteindelijk 5e geworden. Dank je wel voor al jullie stemmen!

Goed nieuws! De Puch special van Brommer.nl oprichter Pieter Woud is opgemerkt en doet mee aan een wereldwijde wedstrijd! Een goede stap in de richting van totale (brommer)wereldoverheersing :)! Je kunt hem helpen te winnen door te stemmen (liken) op het onderstaande bericht!

Alle likes en het delen van het bericht wordt natuurlijk zeer gewaardeerd!

Hoe is dit zo gekomen?

Na het restaureren van aardige rij brommers was het tijd voor wat anders: een special. Je neemt een bestaand frame en maakt er iets ‘eigen’ van. Zoals Pieter het zelf omschrijft:

Het plan was om oud met nieuw te combineren. Een modern frame met klassieke onderdelen. Alles zo strak mogelijk zonder overbodige, zichtbare onderdelen.

Een vriend van Pieter kwam op bezoek in zijn werkplaats om te kijken waar hij allemaal mee bezig was. Hij had zelf een brommer gebouwd op basis van een Vespa Si en was meteen erg onder de indruk van de Puch special van Pieter. Hij maakte wat foto’s om de brommer aan andere vrienden te laten zien. Enige tijd later was er een nieuwe wereldwijde wedstrijd waarin special brommers konden worden ingeschreven. Hij schreef zijn Vespa in en stuurde foto’s. Tussen deze foto’s zat per ongeluk ook een foto van de Puch special. De organisatie benaderde hem met de vraag of de Puch ook niet ingeschreven kon worden. Dat kon natuurlijk!

Geselecteerd als een van de 20 mooiste specials ter wereld

De Puch werd geselecteerd door de organisatie tot de beste/mooiste 20 specials van de wereld en is de enige Nederlandse inzending die toegelaten is! De wedstrijd is begonnen en duurt nog tot 1 september. We hebben dus je hulp nodig. Je kan stemmen door een like achter te laten op het oorspronkelijke bericht van de organisatie:

SPECIAL MOPED & SCOOTER 2019: 18# ADMITTEDproprietario/owner:PIETER WOUD – PAESI BASSI ??veicolo base / base…

Geplaatst door SPECIAL senza marce op Vrijdag 16 augustus 2019

Over de bouw

Wil je weten hoe deze Puch is ontstaan en meer zien van de details? Dan kan je het volledige restauratie-/bouwverslag hier lezen.

Mis geen update!

Brommer.nl is een uitgave van Brommer.nl v.o.f. © 2022 Brommer.nl